A természetet érintiAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha A természetet érinti-ről van szó. A A természetet érinti-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a A természetet érinti-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat A természetet érinti-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a A természetet érinti-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál A természetet érinti-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

ANLiegen Natur - természetvédelmi és alkalmazott tájökológiai folyóirat
Címlapkép 35/1
leírás A Bajor Természetvédelmi és Tájgazdálkodási Akadémia folyóirata
Szakterület Természetvédelem és tájgazdálkodás
nyelv német
Kiadó Bajor Természetvédelmi és Tájgazdálkodási Akadémia (ANL), Laufen (Salzach) ( Németország )
Els kiadás 2006 ( korábbi ANL jelentések )
A közzététel gyakorisága Évente kétszer
Fszerkeszt Bernhard Hoiss
szerkeszt Bajor Természetvédelmi és Tájgazdálkodási Akadémia (ANL)
Web link www.anl.bayern.de/publikationen/anhaben/ anl.bayern.de
Cikkarchívum www.anl.bayern.de/publikationen/anhaben/lösungen.htm anl.bayern.de
ISSN (nyomtatás)

Az ANLiegen Natur kétévente megjelen szakfolyóirat . Szerkesztségi felügyelet alatt áll és kiadója a Bajor Természetvédelmi és Tájgazdálkodási Akadémia (ANL), és információkat nyújt a természetvédelmi gyakorlat szempontjából releváns hírekrl. A magazin a természetvédelem és a tájgazdálkodás aktuális kérdéseivel foglalkozik , de a környezeti nevelés és tervezés területeivel is . A regionális hangsúly Bajorország .

2013 óta az összes cikk teljes szövegét ingyen kínálják az akadémia honlapján. Az összekapcsolt hírlevelek lehetvé teszik az aktuális cikkek folyamatos tájékoztatását. Minden hozzászólást közzétételük eltt megvitatnak egy blogban, és szükség esetén további információkat adnak hozzá. A folyóirat nyomtatott formában is beszerezhet.

Kiadó

Az ANLiegen Natur- t a Bajor Természetvédelmi és Tájgazdálkodási Akadémia (ANL) hozta létre és fektette le. Az akadémia a bajor állami környezetvédelmi és fogyasztóvédelmi minisztérium (StMUV) részlegének része.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. A magazin foldala
  2. Weblog Természetvédelem Bajorországban
  3. ^ Folyóiratcikkek archívuma

Opiniones de nuestros usuarios

Miklos Bihari

Jó cikk a A természetet érinti

Ivett Seres

Tetszik az oldal, és a A természetet érinti szóló cikk az, amit kerestem

Robert Szanyi

Köszönöm ezt a bejegyzést a A természetet érinti, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a A természetet érinti, pont erre volt szükségem.