A reumatikus betegségek évkönyveiAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha A reumatikus betegségek évkönyvei-ről van szó. A A reumatikus betegségek évkönyvei-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a A reumatikus betegségek évkönyvei-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat A reumatikus betegségek évkönyvei-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a A reumatikus betegségek évkönyvei-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál A reumatikus betegségek évkönyvei-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

A reumatikus betegségek évkönyvei

leírás Szakérti folyóirat
Szakterület Orvostudomány és reumatológia
nyelv angol
Kiadó BMJ-Publishing Group ( Egyesült Királyság )
Els kiadás 1939
A közzététel gyakorisága 12 / év
Web link A folyóirat honlapja
ISSN (nyomtatás)

A reumatikus betegségek Annals , rövidítve Ann. Reuma. Dis. , a BMJ Publishing Group által kiadott tudományos folyóirat . A magazin évente tizenkétszer jelenik meg. A reumatológia minden területérl megjelennek munkák.

A folyóirat impakt faktora 2014-ben 10.377. Az ISI Web of Knowledge statisztikái szerint az ezzel az impakt faktorral rendelkez folyóirat a reumatológia kategóriában a 32 folyóirat közül az els.

Egyéni bizonyíték

  1. ^ A folyóirat honlapja ; Letöltve: 2014. október 4.
  2. 2014 Journal Citation Reports Science Edition (Thomson Reuters, 2015).

Opiniones de nuestros usuarios

Amanda Toldi

Meglepett ez a cikk a A reumatikus betegségek évkönyvei, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a A reumatikus betegségek évkönyvei

Aranka Halász

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a A reumatikus betegségek évkönyvei-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a A reumatikus betegségek évkönyvei-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a A reumatikus betegségek évkönyvei itt. Ezért adom neked az öt csillagot

Balint Pál

Azt hittem, hogy már mindent tudok a A reumatikus betegségek évkönyvei, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Vanda Földi

Köszönöm ezt a bejegyzést a A reumatikus betegségek évkönyvei, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a A reumatikus betegségek évkönyvei, pont erre volt szükségem.