A mtét évkönyveiAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha A mtét évkönyvei-ről van szó. A A mtét évkönyvei-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a A mtét évkönyvei-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat A mtét évkönyvei-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a A mtét évkönyvei-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál A mtét évkönyvei-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

A mtét évkönyvei

leírás Szakérti folyóirat
Szakterület Orvostudomány és sebészet
nyelv angol
Kiadó Lippincott Williams & Wilkins ( Amerikai Egyesült Államok )
Els kiadás 1885
A közzététel gyakorisága Évente 12 szám
Web link A folyóirat honlapja
ISSN (nyomtatás)

Annals of Surgery , vagy Ann. Surg. , a Lippincott Williams & Wilkins Publishers által kiadott tudományos folyóirat . A folyóirat mind az Amerikai Sebészeti Szövetséggel, mind az Európai Sebészeti Szövetséggel kapcsolatban áll . 1885-ben alapították, jelenleg évente tizenkétszer jelenik meg. Megjelentek olyan cikkek, amelyek célja a sebészeti tudomány és a gyakorlat fejlesztése.

Az impakt faktor 2014-ben 8 327 volt. Az ISI Web of Knowledge statisztikái szerint az ezzel az impakt faktorral rendelkez folyóirat a mtéti kategória 198 folyóiratának els helyén áll .

Egyéni bizonyíték

  1. ^ A folyóirat honlapja ; megtekintve 2014. február 2-án.
  2. 2014 Journal Citation Reports, Science Edition (Thomson Reuters, 2015).

Opiniones de nuestros usuarios

Michael Balla

A A mtét évkönyvei szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Katalin Bakó

Tetszik az oldal, és a A mtét évkönyvei szóló cikk az, amit kerestem