A Loch Cé évkönyveiAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha A Loch Cé évkönyvei-ről van szó. A A Loch Cé évkönyvei-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a A Loch Cé évkönyvei-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat A Loch Cé évkönyvei-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a A Loch Cé évkönyvei-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál A Loch Cé évkönyvei-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Annals of Loch Cé (ír: Annala Locha Cé , angol: Annals of Loch Cé ) az egyik legfontosabb krónikák a középkori történelem Írország , különös tekintettel a Connacht . Nagyrészt ír nyelven íródtak , nagyon kevés latin nyelv bejegyzéssel. Az 1014 és 1590 közötti idszakot fedik le, és Brian Mac Diarmata ( meghalt 1592-ben ) irányításával állították össze a Loch Cén ( Lough Key ), Boyle közelében , Roscommon megyében .

Megrzött kéziratok

Két fennmaradt kézirat létezik :

  • A kézirat a könyvtárból a Trinity College in Dublin bejegyzéseket tartalmaz a következ évek 1014 bis 1571 . Az 11381170 és az 13161384 bejegyzések hiányoznak.

web Linkek

A Cork Egyetemi Fiskola az internetet angol nyelv fordítással látja el , amely a két fennmaradt kézirat alapján készült:

Opiniones de nuestros usuarios

Attila Csordás

Ez a bejegyzés a A Loch Cé évkönyvei segített abban, hogy az utolsó pillanatban befejezzem a holnapi munkámat. Már láttam magam előtt, hogy visszamegyek a Wikipédiához, amit a tanárnő megtiltott nekünk. Köszönöm, hogy megmentettél

Szilard Joó

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a A Loch Cé évkönyvei

Alexa Nemes

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a A Loch Cé évkönyvei szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Andras Szabados

Nagy felfedezés ez a cikk a A Loch Cé évkönyvei és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a A Loch Cé évkönyvei és az egész oldal