A befektetvédelem javításáról szóló törvényAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha A befektetvédelem javításáról szóló törvény-ről van szó. A A befektetvédelem javításáról szóló törvény-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a A befektetvédelem javításáról szóló törvény-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat A befektetvédelem javításáról szóló törvény-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a A befektetvédelem javításáról szóló törvény-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál A befektetvédelem javításáról szóló törvény-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Alapadatok
Cím: Törvény a befektetvédelem javításáról
Rövid cím: A befektetvédelem javításáról szóló törvény
Rövidítés: AnSVG
Típus: Szövetségi törvény
Hatály: Német Szövetségi Köztársaság
Jogi kérdés: Tkepiaci törvény
Kiadott: 2004. október 28 ( BGBl. I 2630. o. )
Hatálybalépés dátuma: 2004. október 30-án
és 2005. július 1-én
GESTA : D060
Kérjük, vegye figyelembe az alkalmazandó jogi változatra vonatkozó megjegyzést .

A Befektet-védelmi Improvement Act (AnSVG) egy cikket törvény , amely célja, hogy növelje a befektetk védelmét területén tájékoztatás a tkepiac és a tisztességtelen piaci magatartások.

A német jogalkotó tehát figyelembe veszi az európai jog követelményeit. Az Európai Parlament és a Tanács 2003. január 28-i 2003/6 / EK irányelve a bennfentes kereskedelemrl és a piaci manipulációról , a befektetési ajánlások megfelel bemutatásáról és az összeférhetetlenség nyilvánosságáról szóló, 2003. december 22-i 2003/125 / EK irányelvvel, valamint a Bizottsággal -A 2003. december 22-i 2003/124 / EK irányelv meghatározásokkal és az engedélyezett piaci gyakorlatokról, az árualapú származtatott ügyekkel kapcsolatos bennfentes információkról , bennfentes listák készítésérl , a tulajdonosi ügyletek bejelentésérl és a gyanús ügyletekrl szóló 2004/72 / EK irányelv a nemzeti jogban kerül bevezetésre. .

Ez többek között az értékpapír-kereskedelemrl szóló törvény (WpHG) változásait érintette bennfentes törvényével , az ad hoc nyilvánossággal (akkor a WpHG 15. szakasza), a vezetk saját tulajdonú ügyleteinek jelentési kötelezettségével (akkor a WpHG 15a. Szakasza) és a piaci manipuláció szabályozásával. A WpHG ad hoc nyilvánosságra vonatkozó rendelkezéseit 2016 júliusa óta tartalmazza a piaci visszaélésekrl szóló rendelet . A tájékoztatók kibocsátása kötelezvé válik az úgynevezett szürke tkepiac befektetési termékei esetében .

Minden olyan bennfentes információt, amely közvetlenül érinti a kibocsátót, közzé kell tenni.

Lásd még

Opiniones de nuestros usuarios

Margit Gál

A A befektetvédelem javításáról szóló törvény nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Eniko Illés

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a A befektetvédelem javításáról szóló törvény