UTC+08:45

Megjelenés áthelyezés az oldalsávba elrejtés

Az UTC+08:45 egy nem hivatalos időeltolódás, amely nyolc és háromnegyed órával van előrébb az egyezményes koordinált világidőtől (UTC).

Ezt az időeltolódást használó területek

Ausztrália

Ezt az időeltolódást, pontosabban annak egyetlen időzónáját csak néhány település használja az Eyre Highway mentén. Bár a Central Western Time (Középnyugati idő) egy nem hivatalos időzóna, mégis pontosan és tisztán meg vannak szabva a határai, és azokat a térképeken is megjelölik. Van egy, a kormány által emelt tábla is az Eyre Highway keleti oldalán, amely figyelmezteti az utazókat, hogy állítsák át 45 perccel óráikat.

Időzóna ebben az időeltolódásban

Időzóna neve angolul Időzóna neve magyarul Időzóna rövidítése
Australian Central Western Standard Time Ausztrál középnyugati idő ACWT

Jegyzetek

  1. ACWST – Australian Central Western Standard Time (Standard Time) (angol nyelven). timeanddate.com. (Hozzáférés: 2017. november 11.)

Fordítás

Ez a szócikk részben vagy egészben az UTC+08:45 című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

Kapcsolódó szócikk